Vi uppmanar alla båtägare att märka sin båt med adress och telefonnummer. Ifall det händer något med Er båt under vintern, tex. att en presenning lossnar så kan vi kontakta Er ägare eller om vi misstänker stöld. Märk även upp er mast om ni har en.

Ni kan heller tyvärr inte stå var som helst, vi kommer att märka upp alla uppläggningsplatser och endast 1 båt per hushåll. Det är flera som vill ställa upp sin båt och det är kö på platserna. Om ni kan, ta gärna hem er båt till tomten om det är av en mindre modell. Se gärna Ordningsregler: Båtar och bryggor –  Båtklubben | Barnviksnäs- Tranarö Samfällighetsförening (tranaro.se)

Vi kommer att behöva kontakta de som har flera båtar på uppläggningsplatsen. Vi har dessutom en hel del överblivet material som ingen känns vid, så märk även ert material. Vi kommer under vårens arbetsdag se över detta.

Styrelsen träffade Värmdö kommun och polis på en Båtsamverkansutbildning och fick många bra tips för att förhindra eventuella stölder.

I Stockholmsområdet stjäls det båtar året om, det minskar inte under vintern. Totalt under 2023 stals det ca 1000 båtmotorer till en kostnad av ca 10 miljoner. Vi alla behöver samverka för att förhindra båtstölder.

Hör gärna av Er om ni har frågor och funderingar.

styrelsen@tranaro.se

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

Få nyheterna från styrelsen och föreningen direkt i din e-post!

Du har nu anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Share This